Your browser does not support JavaScript!

O kampu

Međunarodni košarkaški kamp

Košarkaški kamp MBA nastao je kao želja da se dugogodišnje iskustvo u radu sa različitim generacijama košarkašica i košarkaša, prebaci u devetodnevni koncentrisani rad na unapređenju košarkaških veština igrača različitih uzrasta i različitih nivoa obučenosti.

Boraveći i radeći na raznim kratkotrajnim i dugotrajnim kampovima kako u Srbiji tako i u inostranstvu, uočili smo šta su bile prednosti ali isto tako i koji su nedostaci u radu i organizaciji. Trudimo se da to iskustvo primenimo na našem kampu i sve kvalitetno zadržimo, a nedostatke otklonimo.

Kamp se održava u hotelu Lepenski Vir, na blagom uzvišenju iznad Dunava, u predivnom prirodnom okruženju. Vodili smo računa da mesto održavanja zadovolji kako potrebe kampa za treninzima, tako i potrebe polaznika za odmorom, zabavnim programima, prodavnicom u samom hotelu itd.

Trenerski kadar na kampu MBA čine licencirani košarkaški treneri sa višegodišnjim iskustvom u radu sa različitim generacijama košarkašica i košarkaša. Rad se odvija pod stručnim nadzorom i po programu naša dva stručna saradnika, istaknutih reprezentativaca i uspešnih trenera koji aktivno rade u svojim klubovima i u pojedinim reprezentativnim selekcijama Srbije.

MBA kamp zamišljen je kao košarkaški kamp podeljen u dva dela u zavisnosti od godišta polaznika.

Maxi MBA obuhvata igrače i igračice u tri kategorije (U20, U18, U16), i podrazumeva stručan rad po prilagođenom programu za ovaj uzrast i nivo obučenosti. Za više informacije pogledajte Maxi.

Mini MBA je kamp prilagođen mlađim kategorijama polaznika (U14, U12, U10, U8) i jedinstven je na ovim prostorima kako po programu rada tako i po vankošarkaškim aktivnostima osmišljenim tako da mladim košarkašima pružimo nešto više. Za više informacije pogledajte Mini.